Tot a punt per la Barcelona Woman Acceleration Week

BWAW està dirigit tant a dones com a homes, perquè "el canvi ha d'arribar del treball conjunt"

Taula rodona organitzada a la primera edició de la BWAW |Cedida Taula rodona organitzada a la primera edició de la BWAW |Cedida

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) reforça el seu compromís amb la igualtat de gènere a través de la celebració de la segona edició de BWAW Barcelona Woman Acceleration Week. Ho organitza juntament amb la Fundació Incyde de les Cambres de Comerç espanyoles. Les jornades, que se celebraran a Barcelona els pròxims 8 i 9 de març, i a Madrid el 10 de març, tenen la finalitat de ser un punt de trobada per a aportar solucions que permetin aconseguir un canvi real quant a la igualtat de gènere en l'àmbit empresarial i industrial. L'esdeveniment reunirà professionals de tots els àmbits, les intervencions dels quals podran seguir-se en línia.

Es tracta d'una aposta amb la qual el CZFB pretén generar un espai de canvi per a projectar accions de valor per a abordar l'actual problemàtica. Així mateix, també es busca que BWAW sigui un esdeveniment anual que situï a Barcelona com una ciutat de referència en l'avanç en igualtat de gènere. La situació de la dona més enllà d'Occident, Alta direcció femenina en el sector energètic, Dones i marques, progrés de la igualtat de gènere a la publicitat i L'emprenedoria femenina són alguns dels títols que encapçalen aquestes tres jornades de debat i reflexió envers la dona més enllà del món laboral. Un total de 50 veus expertes i de diferents perfils posaran en comú el seu coneixement per a seguir avançant en el camí cap a la igualtat de gènere. 

Pere Navarro, delegat especial de l'Estat en el Consorci de la Zona Franca de Barcelona afirma que “la creació d'un esdeveniment que aborda la igualtat de gènere en l'àmbit laboral de manera pràctica, com BWAW, era una necessitat que vam poder fer realitat l'any passat i que va tenir una gran repercussió. Amb la seva segona edició, volem reforçar el nostre compromís amb la promoció de la presència de la dona en els àmbits empresarial i industrial laboral”. “El gran valor afegit de BWAW és que està protagonitzat i dirigit tant a dones com a homes, perquè estem convençuts que el canvi ha d'arribar del treball conjunt” afegeix.

Blanca Sorigué, directora general del CZFB i de BWAW ha destacat que “tenim una filosofia clara de paritat que volem reflectir amb la nova edició de BWAW, que tornarà a donar veu a dones referents a nivell nacional i internacional que es troben liderant el canvi cap a un sector empresarial i una indústria plural i responsable que garanteixi la igualtat d'oportunitats”.

Més informació
La pandèmia dona ales al càmping català
El Congrés de Dones d’Empresa reivindica el paper de la dona en llocs directius
Copersona, Joana Amat i el camí cap a la igualtat
Igualtat i equitat davant les oportunitats: claus del lideratge actual
“No sóc la secretària ni la nena, sóc l’advocada”
Avui et destaquem
El més llegit