Uber i SocialCar, junts pel turisme nacional d'estiu

Uber ofereix els serveis de carsharing de SocialCar en diferents ciutats

SocialCar està dirigida per Mar Alarcón. | Cedida SocialCar està dirigida per Mar Alarcón. | Cedida

Uber i SocialCar han presentat el seu pla de suport al turisme nacional per aquest estiu, amb el qual s'oferiran els serveis de carsharing de la startup catalana dins l'aplicació d'Uber. Des d'avui, els usuaris de Barcelona, Madrid, València, Sevilla, Màlaga, Girona i Tarragona tindran, a més dels serveis habituals d'Uber, l'opció de contractar un  vehicle particular amb SocialCar.

Amb aquesta aliança, les dues empreses volen donar suport a les campanyes de foment del turisme nacional de la Generalitat de Catalunya, de la Junta d'Andalusia i del Govern d'Espanya (#DescubreLoIncreíble). "Des de l'inici de la desescalada hem notat un augment important en la demanda de vehícles particulars. Esperem que la nostra segona aliança amb Uber doni tants bons resultats com la primera i que milers de persones puguin accedir a una alternativa de transport segura i fiable, mentre d'altres guanyen diners llogant el seu vehicle", ha assegurat Mar Alarcón, CEO de SocialCar.

Més info: Open Arms i SocialMedics sumen forces per cuidar la gent gran

Aquesta és la segona aliança entre Uber i SocialCar després que a l'abril posessin en marxa SocialMedics, un servei especial de carsharing per tal que els ciutadans cedissin gratuïtament els seus vehícles a sanitaris a Catalunya.

En aquest sentit, el director d'Uber Espanya, Juan Galiardo, ha defensat que "aquesta aliança és el nostre granet de sorra a l'esforç col·lectiu per donar suport al sector del turisme en un any tan complicat. Esperem que aquest estiu els nostres usuaris puguin redescobrir el seu país amb algun dels nous serveis que avui posem a la seva disposició."

Més informació
SocialCar entra en el mercat dels VTC a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit