Uriach llicencia a Pfizer un antihistamínic a 14 països

L'acord suposarà doblar la producció del producte a les plantes de la companyia catalana de Palau Solità i Plegamans i Sant Fost de Campsentelles

El El conseller delegat d'Uriach, Oriol Segarra El El conseller delegat d'Uriach, Oriol Segarra

La companyia farmacèutica Uriach ha tancat un acord de llicència amb la farmacèutica nord-americana Pfizer que permetrà la comercialització de Rupatadina en 14 països de la regió del Pròxim Orient i el nord d'Àfrica).

En un comunicat aquest dimarts, Uriach ha explicat que aquest antihistamínic arribarà als primers països de la zona del Pròxim Orient a partir d'aquest mateix any i que l'acord estableix que la companyia serà la responsable de fabricar el producte i Pfizer s'encarregarà de la distribució i el màrqueting en aquest mercat.

Els últims acords de llicència per al Japó i Corea signats amb altres socis, al que s'afegeix l'establert entre Uriach i Pfizer, que actualment ja és partner de Rupatadina a Espanya, suposarà doblar la producció de l'antihistamínic en les plantes de la companyia catalana situades en Palau Solità i Plegamans i Sant Fost de Campsentelles (Barcelona).

Uriach invertirà pròximament al voltant de dos milions d'euros en la planta química per fer front a aquest increment de la producció.

Rupatadina podrà comercialitzar-se a la regió del Pròxim Orient i el nord d'Àfrica en les seves dues presentacions, els comprimits per a adults i la solució oral per a nens de més de dos anys, conforme es vagi obtenint l'aprovació per part de les autoritats regulatòries en cadascun dels països

Actualment Rupatadina és present en més de 63 països als quals s'afegiran progressivament els de la regió Mena.

Més informació
Una divina comèdia empresarial
Uriach es consolida a Portugal amb la compra de Theralab
Uriach, l'empresa amb salut de ferro
Avui et destaquem
El més llegit