Veolia invertirà 12 milions d'euros a Catalunya en els propers dos anys

La companyia dedicada a la gestió optimitzada de recursos traslladarà la seu a la Plaça d'Europa

voelia voelia

Veolia ha anunciat que preveu invertir 12 milions d'euros a Catalunya en els propers dos anys amb la finalitat d'incrementar la seva presència al territori en projectes relacionats amb el sector de l'eficiència energètica i la gestió de recursos.

En un comunicat, la companyia dedicada a la gestió optimitzada de recursos ha explicat que aquest anunci s'ha fet en la cita anual de networking celebrada a la Torre de Collserola de Barcelona, on també s'ha recordat que en els últims tres anys s'han invertit 10 milions d'euros en projectes relacionats amb gestió energètica, de residus i tractament d'aigües.

A causa de l'augment de les inversions a Catalunya, Veolia té previst realitzar un canvi d'oficines atenent a la demanda d'espai i al creixement de la plantilla, que en els últims dos anys s'ha incrementat en un 17%.

La companyia espera que aconsegueixi els 600 col·laboradors a final del 2018, i la nova seu del grup a Catalunya se situarà a la Plaça Europa, de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

El director general de Veolia Serveis Catalunya, Miquel Àngel Cerdà, ha remarcat que la comunitat autònoma està vivint una etapa expansiva en la qual el creixement es fonamenta en la indústria i el sector serveis, la qual cosa precisa d'una optimització de recursos per consolidar-se "com a una empresa líder".

Més informació
Les 5 empreses més influents del Mobile World Congress
Amazon aterra al 22@
"El 2020 no hi haurà sòl logístic a Catalunya"
Avui et destaquem
El més llegit