Volkswagen anima la plantilla després de la marxa de de Meo

Diess afirma en una carta al personal que la companyia "és una marca sòlida, això no canviarà"

Un operari a la planta de Seat de Martorell Un operari a la planta de Seat de Martorell

El president del Grup Volkswagen, Herbert Diess, ha enviat una carta interna als treballadors de Seat en la que expressa el seu compromís amb la marca i amb la planta de Martorell, "que compta amb un equip competent i dedicat", tot després de la marxa de Luca de Meo a Renault. Diess afirma que Seat "és una marca sòlida" i fa al·lusió a la millora dels resultats financers en els darrers anys, el creixement de vendes, la producció i la contractació.

Més info: El futur de Seat sense De Meo

"Seat compta amb una estratègia ben definida i una base de negoci molt sòlida, gràcies a la dura feina portada a terme per l'equip durant aquests anys. Això no canviarà", diu. El president del grup també destaca que el fins ara president de Seat, "ha deixat petjada" en la companyia. Diess explica que després d'un 2019 "de grans èxits", De Meo "ha decidit deixar Seat per assumir nous reptes professionals". Afegeix que el fins ara vicepresident de finances, Carsten Isensee, ha agafat les regnes de Seat de forma interina i envia "un missatge de confiança en el futur".

El president del grup assegura que el 2020 "serà un any ple de reptes" per a Seat, com el compliment dels objectius de CO2, les inversions per electrificar la gamma i la situació en els mercats, amb un creixement moderat i fins i tot lleugerament en declivi. També expressa el seu compromís amb l'estratègia CUPRA.

Més informació
Seat confirma la marxa de Luca de Meo a Renault
L'any de tots els rècords de Seat
Avui et destaquem
El més llegit