Wayra i 5G Barcelona impulsen quatre emergents del país

Keybiotics, AON Chip, eAgora i Expacia XR són els projectes seleccionats per ser acompanyats pels experts i mentors del 5G ScaleUp Program

Els guanyadors del 5G ScaleUp Program | Cedida Els guanyadors del 5G ScaleUp Program | Cedida

El hub d'innovació de Telefónica, Wayra, ha anunciat les startups guanyadores del seu 5G ScaleUp Program. La iniciativa, portada a terme en col·laboració amb el projecte 5G Barcelona de MWCapital, ha seleccionat les emergents KeybioticsAON ChipeAgora i Expecia XR per al seu programa d'acceleració i mentoratge.

Les emergents seleccionades participaran en un programa d'impuls a l'emprenedoria en 5G de la mà de Wayra i MWCapital. Durant el període, de quatre mesos, els fundadors treballaran amb els mentors de les dues organitzacions per rebre formació en finances, vendes, màrqueting, inversió, branding, comercial o pitching; a més d'espais de networking i visibilitat dins l'ecosistema.

Les empreses van des de la tecnologia industrial fins a la democràcia digital. Keybiotics presenta un robot per a inspeccions industrials; AON Chip fa servir l'IOT per a sensoritzar variables mediambientals per combatre el canvi climàtic; Expacia XR desenvolupa la realitat estesa per a empreses; i eAgora és una iniciativa de democràcia digital per a la governança col·lectiva en entorns tecnològics.

Segons el director de Connectivitat Intel·ligent de MWCapital, Eduard Martín, destaca les "grans oportunitats de desenvolupament tecnològic que aporta la tecnologia 5G" que volen impulsar amb els projectes de guanyadores de la iniciativa. Per la seva banda, la directora de Wayra Barcelona Marta Antúnez espera "ajudar els emprenedors a escalar de forma més efectiva" de la mà dels seus partners i mentors.

Més informació
Telefónica inaugura el nou Tech Lab de Wayra
Wayra i MWCapital obren el tercer 5G ScaleUp Program
Avui et destaquem
El més llegit