Carlos Gallardo assumeix la direcció d'Almirall

El moviment, de caràcter provisional, arriba després del fins ara màxim directiu, Gianfranco Nazzi

Carlos Gallardo, president d'Almirall | Almirall Carlos Gallardo, president d'Almirall | Almirall

El consell d'administració d'Almirall ha aprovat el nomenament de Carlos Gallardo com a nou conseller delegat de l'empresa. Aquest moviment és provisional, després que el fins ara màxim directiu de la farmacèutica, Gianfranco Nazzi, hagi abandonat el càrrec per engegar un nou projecte laboral.

Almirall ja ha iniciat el procés per trobar un successor definitiu a Nazzi, qui va posar en marxa la tasca de conseller delegat al maig de l'any passat, procedent de Teva Pharmaceuticals i altres aventures empresarials al Regne Unit, Estats Units, Itàlia i Sèrbia. La firma catalana va tancar els comptes del 2021 amb unes pèrdues de 40,9 milions d'euros, una xifra que contrasta amb els 74,3 milions de beneficis registrats el 2020.

"En nom del consell d'administració vull agrair al Gianfranco la seva contribució a l'empresa, sobretot en l'àmbit financer. Almirall té una situació excel·lent per encarar una nova fase de creixement", apunta Carlos Gallardo. En aquest sentit, el president de la farmacèutica destaca l'ampli ventall de productes "avançats" d'Almirall.

Més informació
Almirall destinarà 500 MEUR per desenvolupar un medicament de la xinesa Simcere
Almirall torna als beneficis amb 27,3 MEUR
Almirall i play to win: l'aposta permanent per la transformació
Avui et destaquem
El més llegit