Al restaurant, aigua de l'aixeta de Canaletas

El fabricant de fonts i dispensadors d'aigua llança un nou disseny per poder servir aigua de l'aixeta al sector de la restauració

L'objectiu de la innovació és servir aigua fresca de la xarxa L'objectiu de la innovació és servir aigua fresca de la xarxa

Canaletas, fabricant de fonts i dispensadors d'aigua, ha llançat al mercat una font de gran capacitat dissenyada especialment pel canal Horeca (hotels, restaurants i cafès). El seu objectiu és facilitar que aquest sector serveixi aigua fresca de la xarxa, filtrada i amb totes les garanties de qualitat i seguretat necessàries.

Més info: Canaletas dóna de beure al món

En aquest sentit, els responsables de Canaletas asseguren que “els beneficis que aporta aquesta font són múltiples. Suposa un important estalvi de costos al propietari de l'hotel o restaurant per la reducció d'ampolles alhora que simplifica la gestió d'ampolles pel que fa a emmagatzematge, control d'estoc i refredament”. En definitiva, aigua fresca i depurada a l'instant. 

Aigua gratuïta

Així doncs, si Canaletas dóna de beure al sector horeca s'eliminen també les ampolles i es contribueix a minimitzar residus plàstics. Recentment, l'Organització de Consumidors (OCU) va sol·licitar una llei estatal que obligués als establiments d'hostaleria i restauració a oferir als seus clients aigua de l'aixeta de forma gratuïta.

Nova font de Canaletas per hotels i restaurants | Cedida
Nova font de Canaletas per hotels i restaurants | Cedida

Aquesta pràctica és habitual en altres països d'Europa i s'entén com una forma de reduir els residus derivats de l'aigua embotellada. Aquesta situació està canviant amb l'aparició de diversos avantprojectes de llei en diverses comunitats autònomes que recullen aquesta preocupació. “Alguna cosa està començant a canviar gràcies a un fort moviment a favor del consum d'aigua de xarxa pels avantatges que presenta. Amb la nostra font de gran cabal contribuïm a aquest propòsit mediambiental, alhora que facilitem la gestió del negoci a l'empresari”, assenyalen. 

Més info: Canaletas celebra un 15% més de facturació

Canaletas, que porta més de 50 anys fabricant fonts d'aigua, ha desenvolupat aquest model de gran capacitat dins de la seva nova sèrie GC (Gran Cabal). “Aquesta sèrie compta amb una capacitat altíssima de subministrament d'aigua freda, una de les més potents del sector, gràcies a l'elevada potència del compressor i a la grandària de la cubeta de gel”, expliquen des del sector.

Més informació
Emprendre envoltat d’aigua
Avui et destaquem
El més llegit