Anna Schlegel, premi FIDEM 2023 en l’àmbit de la tecnologia

Anna N. Schlegel és vicepresidenta de producte i mercats internacionals de l’empresa Procore Technologies

L’empresària d'Olot resident a Califòrnia Anna Schlegel | Fidem L’empresària d'Olot resident a Califòrnia Anna Schlegel | Fidem

L’empresària catalana resident a Califòrnia Anna Schlegel ha rebut el Premi FIDEM en la categoria de tecnologia reconeixent la seva contribució en aquest sector a Catalunya i arreu del món. Els premis, que reconeixen l’excel·lència de la dona en diversos àmbits empresarials i socials, els promou la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (FIDEM).

Anna N. Schlegel és vicepresidenta de producte, mercats internacionals i globalització de l’empresa Procore Technologies. Ha dirigit equips de globalització, cicle de vida del producte, infraestructura global i estratègia de contingut en empreses com VMware, VeriSign, Cisco, NetApp i Xerox. Els seus treballs s’han publicat a Forbes.com, Fortune.com, Gala-global.org, Multilingual.com i altres fòrums de la indústria de recerca.

Més info: Anna N. Schlegel, d'Olot al món

Ha rebut una munió de distincions, entre les quals, Silicon Valley Woman of Influence (2018), premi Top Woman in Technology d’Analytics Insight (2020) i Top Business Woman de CIO Look (2021). El 2021 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya. L’acte de lliurament dels Premis FIDEM ha tingut lloc al Museu de la Ciència CosmoCaixa.

Més informació
Anna N. Schlegel: "Hem d'aprendre a lluitar contra Dublín o estats que són paradisos fiscals"
Anna N. Schlegel: “I el fuet? Hem d’exportar moltíssims productes catalans als Estats Units!”
Avui et destaquem
El més llegit