Troba l'obra d'art a què t'assembles

La funcionalitat Art Selfie de l'aplicació de Google Arts & Culture cerca la semblança dels usuaris amb un retrat dels museus del món

La funció d'Art Selfie de Google troba a quina obra d'art t'assembles La funció d'Art Selfie de Google troba a quina obra d'art t'assembles

La funcionalitat Art Selfie de l'aplicació de Google Arts & Culture ja està disponible per a tot el món. L'app permet trobar la semblança de l'usuari amb un de les desenes de milers de retrats de les col·leccions dels museus amb què col·labora la companyia tecnològica.

Art Selfie empra la tecnologia de visió per ordinador basada en aprenentatge automàtic per, a partir d'un selfie de l'usuari, buscar entre les obres d'art dels museus associats i localitzar el retrat al que s'assembla. Els resultats es mostren en pocs segons, i van acompanyats d'un percentatge que indica la semblança visual amb l'usuari. Si es fa clic sobre el retrat, a més, es pot accedir a informació sobre la pintura en qüestió.

La plataforma Google Arts & Culture va iniciar al gener les proves d'aquesta funcionalitat amb l'objectiu de "connectar a la gent amb l'art" d'una manera divertida. L'aplicació Art Selfie està disponible a tot el món, i pot descarregar-se de forma gratuïta a Google Play i l'App Store.

 

Més informació
Multa rècord a Google per monopoli
Busca-ho a Google
El Google de la selectivitat
Avui et destaquem
El més llegit