Barcelona acull la primera associació de 'music tech' al sud d'Europa

El col·lectiu representa els interessos de les empreses del sector de la tecnologia musical

Imatge d'un estudi musical | iStock Imatge d'un estudi musical | iStock

L’associació Barcelona Music Tech Hub s’ha constituït, oficialment, com a primera agrupació d’institucions i empreses que representen els interessos de la tecnologia musical del sud d’Europa. La voluntat dels implicats és abordar els principals reptes de present i futur d’un sector que, principalment, està format per firmes i proveïdors de hardware i software

Acqustic, Audio Merge, BMAT, Dotlinesdot, Guzzu, IMB School, La Huella, La Cúpula Music, Moonai, OffBeat, Sónar, Sonosuite, Soundsmarket, Unison Rights, Voctro Labs i 19N Strategies són algunes de les empreses fundadores del Barcelona Music Tech Hub. En paral·lel, l’aliança catalana s’ha integrat a la xarxa comunitària de Music Tech Europe, plataforma que articula tot l’ecosistema europeu. 
 
“La ciutat de Barcelona té el potencial per ser un referent internacional del sector. Volem ser una palanca de creixement per assolir aquest potencial i generar espais de trobada per retenir el millor talent en una indústria d’alt valor afegit”, apunta José Zagazeta, president del BMTH. El conjunt dels associats tindran accés a la xarxa internacional de coneixement, stakeholders, jornades i esdeveniments més rellevants de la indústria de la tecnologia musical.

Més informació
La Cambra de Barcelona impulsa el Lab3040
Radiografia del món laboral: neix el Work Tech Hub a Barcelona
Una empresa suïssa de tecnologia mèdica tria Barcelona per obrir-hi un 'hub'
Avui et destaquem
El més llegit