Més d’un centenar de temàtiques per a set verticals al BNEW 2022

El Barcelona New Economy Week s'ha convertit en un esdeveniment de referència i ha posicionat a la ciutat comtal com a capital de l'economia 4.0

Acte 'Women Leadership in a Global Management', del BNEW Acte 'Women Leadership in a Global Management', del BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) celebrarà per tercer any consecutiu el Barcelona New Economy Week (BNEW), entre el 3 i el 6 d'octubre, amb un format de caràcter disruptiu i l'objectiu de reunir i dirigir les transformacions tecnològiques i econòmiques a nivell mundial.

El BNEW reunirà 600 speakers que oferiran fins a 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats. Aquest esdeveniment comptarà, a més, amb 400 empreses participants i amb una previsió de més de 12.000 assistents. L'esdeveniment es desenvoluparà presencialment a l'edifici singular DFactory Barcelona, però tindrà una naturalesa híbrida. Hi haurà set temàtiques clau.

El BNEW Digital Industry, abordarà temàtiques com la humanització del digital o les possibiliats dels materials intel·ligents. Per la seva banda, el BNEW Real Estate es convertirà en el principal punt de trobada del sector immobiliari i abordarà temes com la gestió urbanística, les oficines del futur o l'arquitectura sostenible.

Altrament, el BNEW Mobility oferirà les millors solucions i les propostes més transgressores en aquest apartat. Per a això, s'abordaran temes com la mobilitat elèctrica i sostenible o la mobilitat urbana a les smart cities. Mentre que el BNEW Sustainability buscarà obtenir solucions sostenibles per a empreses privades i organismes públics que puguin aplicar de manera directa i responsable.

El BTalent, el BNEW Invest i el BNEW Experience tractaran les temàtiques referides a l’educació i la igualtat, la gestió urbanística i les oficines del futur, i es donarà visibilitat al DFactorty, on es podran trobar exposicions d'escultura, pintura o moda, o assistir a experiències de tipus culinàries (amb tast de vins, xocolata o un showcooking) i fins i tot tecnològiques i immersives.

Amb només dues edicions celebrades durant la pandèmia, Barcelona New Economy Week (BNEW) ja s'ha convertit en un esdeveniment de referència i ha posicionat a la ciutat comtal com a capital de l'economia 4.0, com confirmen els 10.000 registrats de 111 països del 2020 i els 12.000 participants de 2021.

Més informació
El BNEW Real Estate serà l’esdeveniment de referència del sector immobiliari
22@Network, nou partner del BNEW
BNEW tanca la segona edició amb rècord d'assistència
Avui et destaquem
El més llegit