Treure diners per la cara

CaixaBank estrena caixers amb una tecnologia pionera per treure diners amb reconeixement facial

Un client treu diners en un caixer automàtic de CaixaBank amb una tecnologia pionera de reconeixement facial Un client treu diners en un caixer automàtic de CaixaBank amb una tecnologia pionera de reconeixement facial

CaixaBank ha estrenat una tecnologia pionera que permet retirar diners a través d'un sistema de reconeixement facial i sense necessitat d'introduir cap codi en vint caixers automàtics de Barcelona.

L'entitat assegura que és un sistema "segur" que analitza 16.000 punts biomètrics i demana una "prova de vida" abans de procedir

Després d'introduir la tarjeta, la càmera d'aquests terminals reconeix l'usuari, valida 16.000 punts del seu rostre i li demana "una prova de vida" a través d'un moviment de cara, per evitar que es pugui desbloquejar amb fotografies o vídeos, ha explicat el director d'experiència global per clients del banc, Jordi Nicolau.

Segons l'entitat, aquest servei permetrà agilitzar el procés d'identificació i millorar la seguretat de les operacions. CaixaBank preveu expandir el reconeixement facial a les seves 300 oficines 'Store' a partir del segon semestre de 2019 i incorporarà aquesta tecnologia a les 300 més que té previst constituir fins al 2021.

Més informació
CaixaBank i el BEI uneixen forces contra el canvi climàtic
CaixaBank, objectiu Portugal
CaixaBank guanya 1.985 milions d'euros, un 17,8% més
Avui et destaquem
El més llegit