CaixaBank reconeix el talent de les startups més innovadores

Els premis 'Emprèn XXI' aposten per la transformació digital i la sostenibilitat, entre altres aspectes

Imatge del premi | Caixabank Imatge del premi | Caixabank

CaixaBank, junt amb ENISA (Empresa adscrita al ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme), ha activat la 16a edició dels premis Emprèn XXI. Aquests reconeixements, oberts a firmes tecnològiques d’Espanya i Portugal, volen captar el talent vinculat a l’ecosistema emprenedor. En el certamen d’enguany es lliuraran 19 guardons a les empreses de nova creació amb major impacte en el seu territori: 17 a l’Estat i la resta a Portugal. Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 6.000 euros. El termini per presentar les candidatures finalitza el pròxim dia 5 de desembre. 

En un altra categoria, l’entitat bancària ha definit un premi de 20.000 euros per l’empresa que sigui capaç d’oferir una solució innovadora als següents reptes: Transformació digital i tecnològica del sector financer, sostenibilitat de les ciutats, sostenibilitat mediambiental, envelliment actiu, transformació digital del sector agroalimentari i digitalització en l’àmbit turístic.

Totes les empreses participants també opten a formar part d’un programa de formació internacional, especialitzat en empreses emergents amb alt potencial de creixement. La seva realització, coordinada per ESADE i experts de Silicon Valley, combina sessions formatives amb visites als principals hubs d’innovació del món.

Més informació
Caixabank celebra una nova edició de la Setmana Social
CaixaBank invertirà 3.500 MEUR en el període 2022-2024
Maite Casademunt guanya el premi 'Dona Empresària' de Caixabank
Avui et destaquem
El més llegit