Celextina et fa el divorci més fàcil

La startup ofereix un servei integral d’assessorament durant tot el procés de separació d’una parella

El divorci és la segona raó d'estrès d'una persona El divorci és la segona raó d'estrès d'una persona

Quan una parella es casa, té a la seva disposició una gran quantitat d’empreses que s’encarreguen d’organitzar la boda. Però qui acompanya a la parella quan es divorcia? Segons Carlos Pérez, fundador de Celextina, el divorci no és només signar uns papers per posar fi al matrimoni, sinó que es tracta de tot un procés on la part sentimental es veu força afectada. “Actualment, la separació és la segona raó de més estrès per una persona després de la pèrdua d’un ser estimat”, apunta. Durant el 2016, només a Catalunya es van signar un total de 17.931 divorcis, segons dades de l'Idescat. Per això, Pérez va decidir muntar la primera empresa que ofereix un servei totalment integrat per assessorar i ajudar a la persona durant el procés del divorci.

Celextina neix d’una experiència personal del mateix fundador de la startup. Pérez treballava de gerent a una empresa de cosmètica quan es va divorciar de la seva parella. Va ser en aquell moment quan va adonar-se que la separació és un període que comporta molts maldecaps i que afecta emocionalment a la persona. Per això, i en veure que fins ara el divorci només se centrava en els temes legals, va decidir fundar Celextina amb un equip que assessora en l’aspecte legal, però també en aspectes psicològics, emocionals i patrimonials. “A Celextina el que fem és posar al centre a la persona, és a dir, oferir-li tot el que pot necessitar en el moment en què es divorcia”, assenyala Pérez.

Celextina assessora en tots els aspectes legals, psicològics i patrimonials que sorgeixen durant el divorci

L’empresa va néixer a principis del 2017 i ja compta amb dues oficines, una a Barcelona i una a Madrid. L’equip de Celextina està format per professionals multidisciplinaris (advocats, psicòlegs, coaches, agents immobiliaris...) que intervenen en tot el procés de separació. “Ajudem i assessorem la persona abans, durant i després del divorci”, apunta l’emprenedor.

Celextina

L'equip de Celextina | Cedida

De moment, l’empresa ha tingut una trentena de clients, però, segons Pérez, “tots els que han provat els nostres serveis surten satisfets”. Per aquest any, Celextina es fixa com a objectius seguir creixent com a empresa, augmentar el nombre de clients i establir-se com “l’alternativa al divorci convencional, aquell que només està centrat en el tema legal, per posar les necessitats de la persona en el centre del procés”, conclou.

Més informació
iUrisfy, divorciar-se amb una app
Neix Bodayaa, el servei per tramitar online una boda davant notari
Catalunya, altar mundial de núvies
Avui et destaquem
El més llegit