COT t'ajuda a parlar amb els teus electrodomèstics

La taiwanesa Botpartner desenvolupa un 'software' que permet interactuar amb les cases connectades a través de la intel·ligència artificial

Maqueta d'una casa controlada amb intel·ligència artificial per COT
Maqueta d'una casa controlada amb intel·ligència artificial per COT

El desenvolupament de la intel·ligència artificial ens permet, entre altres coses, parlar amb la nostra llar. Ho ha aconseguit el programari COT, desenvolupar per l'empresa taiwanesa Botpartner, guardoanda amb el Taiwan Excellence Award. Tot un software que ens trasllada a les pel·lícules de ciència ficció del cinema i que es va poder veure en primera persona al Mobile World Congress 2018.

La tecnologia es basa a millorar els chatbots per controlar els electrodomèstics sense la necessitat de descarregar diferents aplicacions. És a dir, mitjançant una sola eina, es poden satisfer totes les necessitats. En tant sols tres passos i utilitzant text i veu, es pot controlar la casa connectada a internet. Reconeix fins a quatre idiomes (xinès, anglès, francès i espanyol) i pot accedir a un núvol multitasca on emmagatzemar totes les ordres.

El hardware i el software són importants en aquesta tecnologia, però les emocions i les aparences són més atractives per al client. Per això, Botpartner va convidar un dissenyador de Disney a crear la imatge de Louis, el COT chatbot.

Com que l'envelliment de la poblicacio és un problema global, per a les empreses s'ha convertit en una oportunitat trobar eines que satisfacin les necessitats d'assistència i millora de la qualitat de vida de la gent gran. En aquest sentit, Botpartner també ha desenvolupat My passion, un wearable que utilitza sensors per enviar alertes si una persona gran cau a terra. El sistema informa instantàniament a l'hospital i familiars.

Més informació
Intel·ligència artificial per gestionar historials clínics
Bombetes intel·ligents sense bombeta
El futur implica dissenyar i fabricar productes intel·ligents
Avui et destaquem
Comentaris