Edryx rep el Premi E-nnova Health pel EyeScreening

La plataforma EyeScreening ofereix a l'usuari un sistema d'orientació sobre la seva salut oftalmológica mitjançant la realització d'un test de visió

Premi EyeScreening a Xavier Oleart, fundador de Edryx Healthcare | Cedida Premi EyeScreening a Xavier Oleart, fundador de Edryx Healthcare | Cedida

Edryx Healthcare ha estat premiat en la 1ª edició dels premis E-nnova Health, organitzada per Correo Farmacéutico i Diario Médico. La startup d'innovació en salut, ha rebut el premi en la categoria de telesalud y e-learning, per la seva plataforma EyeScreening, un projecte digital creat per a la cura de la vista i els ulls.

"EyeScreening s'ha creat amb l'objectiu de promoure la salut oftalmológica de la població i afavorir la cura correcta de la vista i els ulls", ha explicat en un comunicat, Xavier Oleart, fundador de la companyia. En aquest sentit, aquest projecte no només proporciona informació a la persona sobre la seva salut ocular sinó que també es poden detectar possibles anomalies oftalmológicas per, posteriorment, realitzar una consulta amb un especialista.

A més, la plataforma també compta amb un canal de telemedicina en el qual un expert pot realitzar una revisió en línia al pacient que ho desitgi. A través d'EyeScreening es poden detectar i posteriorment tractar problemes oftalmológicos en els seus estadis inicials, millorant el pronòstic i l'evolució de les malalties oculars, ja que la detecció precoç prevé fins al 50% dels casos de pèrdua visual.

Més informació
Projectes d'humanització, el futur de la salut?
Avui et destaquem
El més llegit