Els emprenedors valencians es reivindiquen al Tech Spirit

#TheOthers acollirà emprenedors i startups del País Valencià, però també de Galícia, el País Basc i Andalusia

Imatge d'arxiu del 4YFN del 2019 | ACN Imatge d'arxiu del 4YFN del 2019 | ACN

Els emprenedors que no són ni de Madrid ni de Barcelona es reivindiquen amb #TheOthers, un espai que espera tenir en el Tech Spirit Barcelona un aparador per exposar-se davant d'inversors internacionals. Diverses entitats del País Valencià, Galícia, el País Basc i Andalusia han organitzat aquest esdeveniment en el marc de les jornades alternatives al MWC i al 4YFN

Hi seran presents els ecosistemes emprenedors d'aquests territoris, amb representació de les startups més prometedores de cada un. Serà el 24 de febrer a la Sala La Nau del Poblenou. València Activa, Lawsome, Metricson i Invertidos organitzen, amb el suport -tal com va avançar VIA Empresa- de Startup Valencia, SeedRocket i Cita Emprende l'esdeveniment, que començarà havent dinat amb una taula rodona de la qual encara no s'han confirmat els ponents. 

Més info: Startup Valencia prepara un esdeveniment per a sumar-se a BCN Tech Spirit

Les startups tindran després temps per presentar-se davant dels assistents, entre els quals s'esperen inversors que vulguin buscar oportunitats de negoci més enllà de Madrid i Barcelona, ecosistemes àmpliament coneguts. La segona taula rodona inclourà, precisament, representants de fons de capital risc -tant locals com estrangers-, que donaran la visió des de l'òptica de l'inversor. 

Finalment, l'esdeveniment atorgarà uns premis per part d'un jurat. Després, serà el moment per fer networking, que s'allargarà amb una festa posterior. Els organitzadors el presenten com l'espai per a què els ecosistemes emprenedors no tan coneguts com el de les dues grans ciutats tinguin l'oportunitat de mostrar-se davant dels inversors i de reivindicar el seu paper. 

Més informació
Tech Spirit Barcelona, l'au fènix del MWC
Avui et destaquem
El més llegit