Fitxar a la feina des del mòbil

L’app Outside Works permet als treballadors desplaçats fer el control de presència de forma remota quan comencen la seva jornada laboral

L'app per fitxar a la feina des del mòbil | Cedida L'app per fitxar a la feina des del mòbil | Cedida

Avisar a l’empresa de què comences la jornada laboral quan estàs fora del centre de treball pot ser complicat. I per a la companyia també es fa més difícil tenir un control dels seus treballadors. Per això, el grup SPEC-Octime ha creat Outside Works, una app que permet al personal desplaçat del seu lloc de feina fitxar des del mòbil.

“Gràcies a aquest tipus d’eines de mobilitat, l’empresa obté informes més fiables de productivitat i, d’altra banda, es redueix el temps que el treballador ha de dedicar a reportar la seva activitat fora de l’oficina, amb la qual cosa també es veu augmentada la seva productivitat”, expliquen des de l’empresa.

L’app Outside Works, disponible per a iOS i Android, permet a les empreses gestionar els horaris i jornades laborals del personal desplaçat, com és el cas de comercials, repartidors o personal de manteniment, entre d’altres. A més, l’usuari pot accedir a consultes com calendaris, marcatges, comptadors de saldos i altres procediments com si estigués al seu lloc de feina.

Així mateix, per tal de respectar la privacitat dels treballadors, totes les transaccions realitzades a través de l’aplicació, incloent-hi l’opció de geolocalització, les fa únicament el treballador procedeix.

Més informació
Empreses que ja fitxen robots
Només un 7% de les petites empreses fan teletreball
La recerca de feina es passa al mòbil
Teletreball: tot eren avantatges?
Avui et destaquem
El més llegit