Genomcore obté 1 MEUR dels fons Next Generation

Fundada l'any 2015, la firma treballa en l'àmbit de la medicina personalitzada

Imatge d'un laboratori | iStock Imatge d'un laboratori | iStock

Genomcore, una empresa amb seu a Esplugues de Llobregat, ha obtingut un milió d'euros dels fons Next Generation per al desenvolupament d'un projecte relacionat amb els i les pacients de càncer metastàtic. Fundada l'any 2015, la firma és especialista en la gestió i anàlisi de dades biosanitàries vinculades a la medicina personalitzada.

"Per primer cop podrem testar algoritmes d'intel·ligència artificial amb dades genètiques, imatges mèdiques i dades del món real, sempre amb els màxims protocols de seguretat i privacitat de les dades", apunta Oscar Flores, cofundador i CEO de Genomcore. Per dur a terme el procés de captació dels fons, la firma catalana ha comptat amb l'assessorament de la Generalitat, a través de l'oficina Next Generation d'Acció. A les instal·lacions del Baix Llobregat, Genomcore té una plantilla de 35 treballadors, majoritàriament enginyers i experts en biomedicina.

Aquest anunci arriba pocs dies després que el Grup d'Experts per a la Reactivació de l'Economia Catalana hagi reclamat un ecosistema de suport a les microempreses i autònoms en l'objectiu d'accedir als fons europeus. L'equip de treball està format per membres del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Pimec.

Més informació
Les pimes, despenjades dels fons Next Generation
Les microempreses reclamen accés als fons Next Generation
Next Generation: Fons de recuperació? No, fons de devolució
Avui et destaquem
El més llegit