Les guanyadores del concurs #NosotrasInnovamos visiten Barcelona

Les sis guanyadores llatinoamericanes visiten la ciutat comtal per fer una estada a InnoBa

 innoBA, un equipament per a la Innovació Socioeconòmica a Barcelona innoBA, un equipament per a la Innovació Socioeconòmica a Barcelona

Les guanyadores del concurs internacional #NosotrasInnovamos realitzaran una estada entre l'11 i el 15 de novembre a InnoBA, el centre per a la innovació socioeconòmica de Barcelona Activa, segons ha explicat l'entitat en un comunicat. 

#NosotrasInnovamos és un concurs adreçat a joves dones emprenedores llatinoamericanes amb projectes de base tecnològica i amb un impacte social o ambiental. El concurs l'impulsen Càtedra Regional d'UNESCO Dones, Ciència i Tecnologia i Barcelona Activa.

Dos projectes peruans, Vitaclean i Yaku Sin Límites, i un mexicà, Recuperación Sustentable de Metales en Dispositivos Electrónicos, són els guanyadors d'aquesta edició. Aquests projectes tenen com a protagonista la qualitat i purificació de l'aigua per al consum humà, tant en àrees urbanes i periurbanes, com rurals.

Durant la seva estada a InnoBA les emprenedores rebran assessorament per accelerar el creixement del seus negocis i podrà conèixer i connectar amb el texit socioeconòmic de Barcelona. 

Més informació
Barcelona Activa potencia l'expansió de 30 empreses
Barcelona Activa destina el 53% del pressupost a l'ocupació de qualitat
Barcelona Activa busca nous projectes emprenedors
Avui et destaquem
El més llegit