hello.app anuncia un crowdfunding de 300.000 euros per llançar la seva aplicació mòbil

L'objectiu del crowdfunding, que s'obrirà el pròxim 20 de març, és completar la ronda de dos milions oberta a inicis d'enguany

Álvaro Pintado i Alexander Baikalov CEO i CTO de hello.app | Cedida Álvaro Pintado i Alexander Baikalov CEO i CTO de hello.app | Cedida

hello.app anuncia un crowdfunding de 300.000 euros, amb possibilitat d'ampliació, per complementar la ronda de finançament de dos milions d'euros llançada a inicis d'enguany. L'operació, que s'obrirà el pròxim 20 de març a la plataforma Seedrs, requerirà una inversió mínima de 1.000 euros. El seu CEO, Álvaro Pintado, ha aclarit que l'objectiu principal “és poder treure l'aplicació mòbil com més aviat millor a Google Play i IOS perquè els usuaris no només puguin pujar informació, sinó també emmagatzemar dades de la xarxa a canvi d'una recompensa monetària”.

Durant els darrers mesos, la plataforma ha fet diverses passes estratègiques: des de la compra del seu domini web per valor de 107.000 euros fins a l'obertura d'una ronda de finançament per valor de dos milions, passant per una ronda d'inversió de 170.000 euros. Avui dia, hello.app ja compta amb inversors com ara IESE, ESADE, Castiventures o Bcombinator.

hello.app va adquirir el seu domini web per 107.000 euros

"D'aquí a poc, els nostres dispositius podran reemplaçar les grans granges de servidors centralitzats”, assegura Pintado. Per aquest motiu, el jove emprenedor ha apostat per hello.app, un ecosistema de web3 geo-redundant, xifrat, de codi obert i controlat pels mateixos usuaris. El CEO apunta que “si la gent pogués veure en una pantalla el valor monetari real d'allò que val tota la seva informació a Internet li donarien molta més importància”.

Més info: Una startup catalana liderada per un jove de 18 anys aixeca una ronda d’inversió de 170.000 euros

De moment, en tan sols tres mesos, hello.app ja ha reunit un total de 150.000 usuaris i la plataforma ha experimentat un creixement d'un 2.500%. Així, es planteja un futur prometedor tant per al programari com per a Pintado, qui es troba, de mica en mica, més a prop d'un dels principals objectius econòmics de la iniciativa: assolir un valor d'un bilió d'euros i convertir-se en un unicorn en els pròxims tres anys.

Més informació
Què són les 'deeptech' i 5 idees catalanes que revolucionaran el nostre dia a dia
Ciberseguretat, núvol i transformació digital: el trident impulsor de l'economia digital
Avui et destaquem
El més llegit