La intel·ligència artificial, protagonista del Digital Enterprise Show

La tercera edició de l’esdeveniment reunirà a Madrid 450 'speakers' i més de 18.000 professionals

El DES 2018 se celebrarà del 22 al 24 de maig a Madrid El DES 2018 se celebrarà del 22 al 24 de maig a Madrid

El Digital Enterprise Show (DES), l’esdeveniment internacional sobre digitalització celebrarà la tercera edició els pròxims dies 22, 23 i 24 de maig al recinte firal d’Iferma a Madrid. Amb la intel·ligència artificial com a protagonista, el congrés reunirà més de 18.000 professionals i 450 speakers internacionals que debatran sobre els dilemes de la transformació digital.

El DES reunirà a empreses, administracions públiques i als principals líders de la indústria tecnològica del món tecnològic que estan impulsant el desenvolupament de nous models de negoci com IoT, Cloud, ciberseguretat, blockchain o màrqueting digital, entre d’altres.

Aquest any, el congrés abordarà els dilemes als quals els professionals han d’enfrontar-se davant aquesta revolució tecnològica i industrial, i que hauran d’assumir si no volen perdre competitivitat a les seves empreses o àrees de gestió. “Aquesta edició està pensada per continuar aprofundint en el coneixement necessari que requereixen els directius i líders de l’administració pública per afrontar un procés de digitalització i modernització dels models de negoci fonamental per millorar la competitivitat de la nostra economia”, apunta Lluis Altés, managing director de DES 2018.

El congrés reunirà speakers internacionals especialistes en el sector tecnològic. Entre els primers ponents confirmats destaquen Stuart Russel, líder del World Economic Forum en Intel·ligència Artificial; Aristedes Mahairas, director de la unitat de ciberoperacions de l’FBI a Nova York; o Hanna Niemi-Hugaerts, directora de IoT Forum Virium d’Helsinki; entre d’altres. 

Més informació
L’Advanced Factories atrau més de 270 'speakers'
El Digital Enterprise Show es presenta a Barcelona
El Digital Enterprise Show repetirà a Madrid
Avui et destaquem
El més llegit