L'IoTSWC mostrarà en acció cinc nous projectes d'Internet de les Coses

La fira, que se celebrarà del 16 al 18 d'octubre, anuncia els primers bancs de proves que revolucionaran l'economia global amb les noves tecnologies

L'IoTSWC se celebrarà a Fira de Barcelona del 16 al 18 d'octubre | Cedida
L'IoTSWC se celebrarà a Fira de Barcelona del 16 al 18 d'octubre | Cedida

Una porta residencial intel·ligent que s’obre quan arriba el propietari o transformar el teu garatge en una bústia gegant per les teves entregues de compres online. Aquests només són alguns dels exemples que es podran veure en primera persona a l’àrea de testbeds de la fira IoT Solutions World Congress (IoTSWC), que se celebrarà a Fira de Barcelona del 16 al 18 d’octubre.

Durant dos dies, el saló exposarà 10 bancs de proves que mostren com l’Internet de les Coses (IoT) remodelaran l’economia global. Segons expliquen en un comunicat, els testbeds són plataformes experimentals dissenyades per implementar solucions innovadores i provar-les en condicions de funcionament real.

El primer testbed és un sistema intel·ligent d’accés residencial capaç de respondre lògicament a diferents situacions, com portes que ventilen la propietat si els sensors de temperatura i humitat ho recomanen o la integració d’un servei d’entrega capaç de transformar un garatge en una bústia i en una estació de recàrrega elèctrica.

Durant el saló també es podrà veure un estudi en temps real i impressió 3D per dissenyar i produir sabates a la mateixa botiga en dues hores o un camió de bombers intel·ligent que permet automatitzar tasques en el panell de control del vehicle.

Així mateix, també es descobriran plataformes intel·ligents per controlar la qualitat de l’aigua en piscifactories o un sistema capaç de configurar equips i sensors i fer que transmetin dades rellevants a qualsevol plataforma basada en el núvol.

La pròxima edició del IoTSWC espera reunir a 300 expositors i 250 ponents de tot el món. Aquest any, l’esdeveniment mostrarà el creixement de l’IoT i la seva implementació a gran escala en un ampli ventall d’aplicacions industrials i de negocis, així com demostrarà la convergència d’aquesta tecnologia amb la intel·ligència artificial i el blockchain.

El 2017, més de 13.000 professionals de 114 països diferents van visitar la fira.

Més informació
Més IoT i intel·ligència artificial a l'IoT Solutions World Congress 2018
IoTSWC mostrarà en acció 11 aplicacions de la Internet industrial
Blockchain i criptoeconomia protagonitzen l'IoTSWC
Avui et destaquem
Comentaris