Sónar+D anuncia les conferències de la seva setena edició
Sónar+D anuncia les conferències de la seva setena edició

John Hoffman presentarà l’aliança del Sónar+D i el 4YFN

El conseller delegat de la GSMA donarà a conéixer els detalls del nou congrés Xside

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, presentarà en el Sónar+D el nou congrés que neix de l’aliança entre el festival d’innovació i el 4YFN, el Xside. Tal com ja va avançar durant la presentació del MWC d’enguany, Hoffman obrirà les conferències del Sónar+D el divendres dia 19 de juliol amb una conferència titulada Immerse, Explore, Evolve with Xside, segons explica l’organització en un comunicat.

Hoffman parlarà sobre la intersecció de la creativitat i la tecnologia per presentar Xside, el nou congrés creatiu-tecnològic impulsat per 4 Years From Now (4YFN), Sónar i GSMA MWC, que tindrà lloc el mes vinent de febrer de 2020 en el marc del MWC20 de Barcelona.

Aquesta només serà la primera de les conferències, perquè el Sónar+D ve carregat en aquesta setena edició. El festival reunirà  professionals de sectors com el turisme, l’entreteniment, el màrqueting o la comunicació per convidar-los a explorar el paper de la creativitat i la innovació en les grans corporacions. Així, hi assistiran empreses com The Guardian, XXI Century Fox, Universal, Telefónica, Ikea o Warner.

A més, el festival repeteix el seu programa d’acceleració, formació i mentoria d’startups de la mà de 4YFN i en col·laboració amb fons d’inversió com Notion o Nekko Capital.

Sóanar+D també oferirà l’oportunitat a més d’un centenar de joves de realitzar entrevistes amb empreses que cerquen talent digital.

Startup Hub

El festival també ha donat a conéixer les 21 startups que participaran en l’Startup Hub del Sónar+D. D’aquestes empreses emergents, una desena són catalanes, un parell de l’Estat espanyol i la resta són de l’estranger.

Concretament, el festival comptarà amb les catalanes Univrse Framework, Futura VR Studio, SonoSuite, Triple O Games, Windowsight, Cooncert, Acqustic, Aulart, Switchaction, Antfluence; les espanyoles Renacen i Dixper Team i les internacionals Sansar, Gigwell, LiveLoop, Grey Matter, Virtual Sound, Whale and Jaguar, Lucid i Fanear.

Avui et destaquem
El més llegit