L’Airbnb dels centres mèdics

Neix Medical Admin, una startup catalana que té l'objectiu de connectar a centres mèdics amb professionals sanitaris en cerca d'espais de consulta

Medical Admin connecta els centres mèdics amb el personal sanitari Medical Admin connecta els centres mèdics amb el personal sanitari

Neix Medical Admin, una startup catalana que té l'objectiu de connectar a centres mèdics amb professionals sanitaris en busca d'espais de consulta. Segons informen en un comunicat, es tracta d'una plataforma integradora que mitjançant una eina 100% digital potenciarà el procés de transformació dels centres de salut.

La plataforma permet als espais augmentar l'abast davant nous usuaris i maximitzar l'optimització de les seves instal·lacions. Per la seva banda els professionals sanitaris poden accedir a un ampli llistat de consultes pròpies sense costos fixos i reservar l'espai que més s'ajusti a les seves necessitats en cinc passos i en un procés totalment digital sense fer front a tràmits burocràtics.

Així mateix, Medical Admin també ajuda significativament en la gestió del dia a dia als centres mèdics gràcies a diferents eines incloses en la plataforma. Entre els principals serveis es troben la gestió integral de l'espai amb mètriques de rendiment personalitzades, l'optimització de cada unitat del centre o l'automatització de processos de forma unificada, entre altres.

I és que, en l'actualitat, un de cada tres centres de salut a Espanya afirma que les seves instal·lacions estan ocupades el 100% del temps. Un 27% únicament aconsegueix ocupar la meitat d'elles, mentre que només el 10% aconsegueix un nivell d'ocupació del 25%. Aquestes xifres destaquen la necessitat d'optimització de les instal·lacions mèdiques que troben en les friccions administratives el seu principal obstacle.

Més informació
Igualada, el nou 'hub' de la biomedicina
Avui et destaquem
El més llegit