3,4mm per carregar l'iPhone

La marca miniBatt llança el carregador sense fils més fi, lleuger i ràpid del mercat

miniBatt Fs80 escritorio 2 miniBatt Fs80 escritorio 2

A partir d'ara, només necessites 3,4mm per carregar l'iPhone. El darrer carregador inalàmbric de miniBatt mesura menys de 4mm i és la solució de càrrega wireless més lleugera del mercat. La casa miniBatt, líder en solucions de càrrega inalàmbrica, llança el seu carregador ultraràpid anomenat UltraSLIM. El dispositiu s'afegeix a la gamma més "elegant i ràpida de miniBatt juntament amb el model de mobiliari FS80 i un pot per a llapis que carrega el mòbil", explica la companyia en un comunicat

Està disponible en els colors blanc i negre per adaptar-se a qualsevol casa o oficina i formar part del mobiliari sense contrastar amb la decoració. A més, el seu disseny cilíndric i fi permet que en posar el dispositiu damunt gairebé no s'apreciï que hi ha alguna cosa sota.

Tal i com explica miniBatt en el mateix comunicat, l'empresa també llança una variació d'aquesta carregador en forma de pot pels llapis que també carrega el telèfon. Es tracta d'un objecte d'ús habitual que a més es converteix base de càrrega sense fil i manté l'smartphone en un angle de visió ideal per poder consultar les notificacions sense necessitat de separar-lo del dispositiu de càrrega.

miniBatt PowerCUP lifestyle

Aquests carregadors són compatibles amb tots els dispositius que accepten el sistema de càrrega sense fil Qi, inclosos iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X o Samsung.

 

 

Més informació
MiniBatt propsa un carregador sense fils per mòbils
Terquimsa i Tepsa construiran un carregador ferroviari al Port
Avui et destaquem
El més llegit