El Port de Barcelona participarà al Mobile World Congress

Economia blava, innovació i sostenibilitat protagonitzen l'agenda d'actes

Imatge de l'espai del Port de Barcelona al Mobile World Congress | Port de Barcelona Imatge de l'espai del Port de Barcelona al Mobile World Congress | Port de Barcelona

Del 27 de febrer al 2 de març, el recinte de Fira de Barcelona acollirà 4YFN. Un esdeveniment vinculat a l'univers startup i que s'emmarca dins del Mobile World Congress. L'organització intenta que les empreses emergents connectin entre elles per determinar el seu potencial.

El Port de Barcelona, en col·laboració amb Tech Barcelona, utilitzarà aquest altaveu per parlar d'idees com l'economia blava, la sostenibilitat, la innovació i els Ports 4.0. Els responsables de l'equipament compartiran el 4YFN amb inversors i experts de salut digital, així com representants de Damm i Samsung.

Més enllà d'aquestes iniciatives, el Port de Barcelona vol visibilitzar el seu compromís amb la sostenibilitat, a partir de la construcció del seu estand amb materials reciclables. Pel que fa al món 4.0, totes les mirades estan dirigides a les futures tecnologies de la logística.

Més informació
L’empresa que pretén redissenyar el port de Barcelona
L'Índia, destinació de la Missió Empresarial del Port de Barcelona l’any 2023
El Port i Adif enceten el node logístic ferroviari de Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit