Una app per consultar la carta, fer comandes i pagar en bars

Quicktendr permet servir a més consumidors amb el mateix personal i menys aforament

Tres enginyers vallesans han creat Quicktendr. | Cedida Tres enginyers vallesans han creat Quicktendr. | Cedida

Tres enginyers vallesans han creat una aplicació que permet consultar la carta de manera digital, fer comandes i pagar als bars i restaurants des de la taula. D'aquesta manera, es minimitza el contacte entre el personal i els clients, i es redueix el risc de propagació de la covid-19. L'eina porta el nom de Quicktendr i segons els seus impulsors també garanteix una major rotació de les taules. En concret, estimen que es redueix en 20 minuts el temps mig d'espera per taula. 

Tot plegat fa possible que amb el mateix personal i menys aforament es pugui servir a més consumidors. Alhora, inclou l'opció de fer comandes a domicili o per recollir al mateix local. Fins ara s'ha instal·lat a sis establiments de Sabadell i Castellar del Vallès, i la previsió és que en les properes setmanes s'implanti en una trentena de negocis més.

"Un dels canvis més notables és la desaparició de les cartes reutilitzables... El sector ha d'apostar per la tecnologia i oferir les cartes de manera virtual, per garantir una experiència segura als seus clients", assegura Cristian Castillejo, creador de Quicktendr. Per això, l’startup ofereix ja una oferta especial de 12 euros l’any, per què tots els locals puguin disposar, al menys, de la seva carta en format digital. 

De moment, ja s'ha tancat un contracta amb una de les cerveseres més importants de l'Estat per oferir l'aplicació als seus restaurants i bars. 

Més informació
El cafè per a tots no serveix per salvar el turisme
Un protocol "únic i homogeni" per a la reobertura del turisme
Avui et destaquem
El més llegit