El primer estadi 'cashless' d’Espanya

L'Espanyol inclou en la seva aplicació la funció "wallet" que permet pagar des del mòbil

L'RCDE Stadium | Europa Press L'RCDE Stadium | Europa Press

CaixaBank i el RCD Espanyol de Barcelona han convertit el RCDE Stadium en el primer estadi cashless d'Espanya. Les entitats han presentat conjuntament el projecte d'innovació que permetrà realitzar totes les gestions i compres necessàries per gaudir d'un partit oficial a través d'una app mòbil, de manera àgil, segura i integrada i sense que l’aficionat hagi de portar diners damunt (ni efectiu, ni targetes) en desplaçar-se a l'estadi.

L'aplicació pretén dur l'experiència futbolística un pas més enllà. Per això, no només introdueix el cashless sinó que també permetrà l'accés a l'estadi sense l'entrada física, la cessió de l'abonament de manera segura, la compra de productes de restauració per recollir a una hora pactada sense fer cues o la compra de merxandatge. 

La intenció de transformar com vivim el futbol no vol limitar-se només als abonats. L'accés estarà obert per els socis del club i els espectadors d'un dia. També s'han habilitat punts de recollida ràpida per a totes les compres de restauració i merxandatge fetes des de l'app perquè l'experiència sigui el més àgil possible. 

Es tracta d'una de les primeres aplicacions del món del futbol que inclou funcions tan transversals com el wallet. El club aposta pel cashless com una de les seves claus de futur, de la mateixa manera que ho fa CaixaBank incloent-ho en el seu Pla Estratègic 2019-2021. La companyia és líder en pagament mòbil, amb un milió tres-cents mil clients d'aquest sistema i més de 100.000 usuaris dels pagaments amb rellotges intel·ligents o dispositius wearable.

Més informació
CaixaBank i Sabadell, sort dispar a la borsa
L'ERO fa caure un 14% els beneficis de Caixabank
CaixaBank obre un pla per prejubilar 376 empleats
Avui et destaquem
El més llegit