6 apps per llegir llibres electrònics

El préstec de volums digitals es dispara un 46% a les biblioteques catalanes durant l'any 2017

	El préstec de llibres electrònics a les biblioteques puja un 46% el 2017 El préstec de llibres electrònics a les biblioteques puja un 46% el 2017

El préstec de llibres electrònics a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya ha augmentat més d'un 46% durant el 2017 a través de la plataforma eBiblioCat, segons explica la Conselleria de Cultura de la Generalitat. D'aquesta manera, en l'últim any s'ha arribat als 156.000 préstecs, amb un total de 428 préstecs de mitjana diària enfront dels 106.735 realitzats el 2016. Aquesta manera de llegir llibres s'obre pas entre els lectors més habituals, per això a VIA Empresa hem fet un recull de sis aplicacions que faciliten la lectura de llibres electrònics, tant per a iOs com per a Android.

​Kindle 

Aquesta app et permetrà accedir a més d'1,5 milions de llibres de la botiga de Kindle, entre els quals s'inclouen les últimes novetats, els més venuts i algun que un altre llibre gratuït com El Quixot o El gos de l'hortolà. A més ofereix l'opció de sincronitzar els teus llibres entre tots els teus dispositius perquè no hagis de buscar la pàgina cada vegada que et vulguis posar a llegir.


Kindle

Ebooks

Ebooks t'oferirà la possibilitat de gaudir dels teus llibres favorits en qualsevol lloc i a qualsevol moment. A la seva biblioteca virtual podràs trobar des dels clàssics més clàssics fins als últims best-sellers.

Ebooks

Google books

Aquesta app posarà a la teva disposició milions de llibres. La diferència amb la resta d'aplicacions és que aquesta per exemple et permet modificar la grandària de la lletra i personalitzar la teva experiència en la lectura subratllant text o afegint notes. Amb Google Books és possible llegir sense connexió.

Google Books

Nubiko

A més de llibres en aquesta aplicació podrem trobar revistes. Nubico ens permet gaudir de la lectura digital sota un model de subscripció que et permetrà tenir sempre a la teva disposició els teus llibres favorits, així com les últimes novetats.

Nubiko

Skoobe

Per 9,99 euros al mes, Skoobe et dóna l'oportunitat de tenir accés il·limitat a més de 100.000 llibres de més d'1.600 editorials des de qualsevol smartphone, tablet o reader.

Més informació
Mercabarna preveu vendre un 20% més de roses per Sant Jordi
Un Sant Jordi en dilluns feiner
Braibook, el llibre de Sant Jordi per a les persones cegues
Avui et destaquem
El més llegit