L'app de la zona blava ara integra la mobilitat barcelonina

Smou inclou el pagament de tiquets, informació sobre el Bicing o els punts de recàrrega de vehicles elèctrics, entre d'altres

Smou integra els diferents serveis de mobilitat | Cedida
Smou integra els diferents serveis de mobilitat | Cedida

L'Ajuntament de Barcelona llança Smou, la nova app que vol unificar la majoria de serveis de mobilitat de la ciutat. Per aquest motiu, assumeix els serveis que fins ara oferia ApparkB, l'aplicació per obtenir el tiquet d'aparcament sense parquímetres i pagar només el temps exacte de l'estada.

Més info: Barcelona, capital europea de la innovació en mobilitat

Així, entre altres funcions, Smou inclou informació sobre els punts d'estacionament públics i de recàrrega de vehicles elèctrics (així com els seus preus, horaris i serveis) i sobre l'oferta i localització de vehicles de car sharing de Drivy i bicicletes compartides. A banda, també recull tota la informació referent al Bicing i la xarxa de carrils bici de la ciutat.

Una altra novetat és el Sistema d'Informació a l'Usuari, que proporciona la predicció sobre la disponibilitat de les places d'estacionament en una destinació i hora concreta. Això suposa una millora directa en l'experiència de l'usuari, ja que redueix el temps de recerca d'una plaça per aparcar a la ciutat i impacta positivament en el medi ambient en disminuir el trànsit de proximitat i l'impacte de la contaminació.

Totalment personalitzable

A més a més, Smou, que ja està disponible per a dispositius Android i iOs, té el valor afegit de ser totalment personalitzable. L'usuari pot escollir la informació que vol veure a cada moment, gràcies a un sistema de capes superposades a un mapa, que fa que es tingui en tot moment, una visió clara i entenedora dels serveis que es tenen a prop.

Per utilitzar Smou només és necessari registrar-se a través del seu web. Les persones que ja tenien un compte a ApparkB, però, s'estalvien el tràmit i poden fer-la servir amb les claus que utilitzaven a aquesta app.

Més Informació
Cotxes multiusuari: la nova mobilitat
Neix Smart Mobility, la plataforma de mobilitat intel·ligent i sostenible
Calvet planeja la mobilitat del 2040
Avui et destaquem
Comentaris