El Sónar fitxa tres cuiners amb estrella Michelin

El festival acollirà menús de Fina Puigdevall, Albert Adrià i Hideki Matsuhisa

La xef Fina Puigdevall | Cedida La xef Fina Puigdevall | Cedida

El Festival Sónar de Barcelona acollirà menús exclusius dels cuiners amb estrelles Michelin Fina Puigdevall (Les Cols), Albert Adrià (Hoja Santa) i Hideki Matsuhisa (Koy Shunka) a la seva zona VIP durant les tres jornades de la cita, que se celebrarà en el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Segons ha informat l'organització en un comunicat, cadascun crearà dos menús ideats per al festival inspirats en la gastronomia mediterrània, mexicana i asiàtica, respectivament. Concretament, cada xef crearà un menú -format per un entrant, un plat principal i unes postres-, i un fast menú -amb un entrepà d'autor-.

A més, el festival també acollirà food trucks amb una oferta variada i sensible a tot tipus de persones i intoleràcies. Un total de 20 propostes culinàries ecològiques, artesanals i de països com l'Índia, Perú, Japó i Mèxic. Així mateix, la fleca Baluard servirà al Sónar+D els seus entrepans i pastissos.

Més informació
Sónar+D 2018 convida a "imaginar els propers 25 anys de la música"
El Sónar torna a enviar música a l'espai
Vall d'Hebron i Sónar+D innoven junts en la millora de l'atenció als pacients
Avui et destaquem
El més llegit