Cinc startups sud-coreanes proven tecnologies a Glòries

Les empreses asiàtiques s'han instal·lat durant tres mesos al centre comercial amb l'objectiu que Barcelona sigui la seva porta d'entrada a Europa

El centre comercial Glòries, en una imatge d'arxiu | Cedida El centre comercial Glòries, en una imatge d'arxiu | Cedida

Cinc startups de Corea del Sud aposten per Barcelona per provar el desenvolupament de tecnologies d'última generació. Les companyies van arribar a mitjans de juny i estaran fins a finals de setembre al centre comercial Glòries amb projectes de realitat augmentada, tecnologia 3D i l'ús d'energies renovables, entre altres.

La iniciativa forma part del programa de l'Agència de Negocis de Seül (SBA, per les sigles en anglès) i l'Associació de Comerç Internacional de Corea (KITA, per les sigles en anglès), que promouen el desenvolupament d'aquests projectes en diferents ciutats del món. Els emprenedors han escollit Barcelona com la porta d'entrada a Europa.

D'aquesta manera, volen facilitar les connexions comercials i econòmiques entre Corea i Espanya. Les startups són Ecube Labs, MOPIC, DoubleMe, MyungJiKorea i The Blessed Moon.

Precisament al juny, quan van aterrar aquestes empreses emergents a Catalunya, el president de Corea del Sud, Moon Jae In, va ser a Barcelona. En concret, va assistir a la Reunió del Cercle d'Economia, on va mantenir una trobada d'Estat amb el rei Felip VI. 

Més informació
Aliança empresarial entre Catalunya i Corea del Sud
On és la Catalunya Digital contra el coronavirus? Lliçons de la Xina i Corea
Avui et destaquem
El més llegit