Wallbox presenta un carregador que afegeix fins a 200 quilòmetres d'autonomia en 10 minuts

La innovació té utilitat en espais públics com electrolineres i estacions de servei, i preveu les primeres entregues per al tercer trimestre del 2024

El carregador Supernova 220 de Wallbox | EP El carregador Supernova 220 de Wallbox | EP

El proveïdor de solucions de càrrega de vehicles elèctrics Wallbox ha presentat un nou carregador que afegeix fins a 200 quilòmetres d'autonomia en deu minuts, el Supernova 220, informa en un comunicat.

La companyia ha explicat que és el seu model "més potent" fins ara, per la qual cosa ha subratllat la seva utilitat en espais públics com electrolineres i estacions de servei, i preveu les primeres entregues per al tercer trimestre del 2024.

Des de Wallbox expliquen que és el seu model "més potent" fins ara

El CEO i fundador de Wallbox, Enric Asunción, ha dit que perceben un "gran interès" per part dels clients en aquesta solució, que ha descrit com a intel·ligent, fiable i de fàcil desplegament. L'empresa també ha donat a conèixer el nou programari Sirius Energy Intelligence, un gestor energètic per distribuir l'energia entre diferents carregadors de la marca.

Ha explicat que "resol un desafiament comú a Espanya", a qui ha atribuït falta de potència, cosa que a parer seu dificulta i alenteix la instal·lació de carregadors superràpids.

Més informació
Eranovum adquireix 146 carregadors a Wallbox
Wallbox guanya múscul financer amb 29 milions de Generac, Riberas i Iberdrola
Nou récord de Wallbox: més de mig milió de carregadors venuts a tot el món
Avui et destaquem
El més llegit