Ms. Monopoly, el joc en què les dones guanyen més que els homes

Amb l'objectiu de celebrar l'apoderament femení, Hasbro permet en aquesta nova edició comprar invents creats per dones com el wifi o la calefacció solar

El nou Monopoly té per objectiu celebrar l'apoderament de la dona | Hasbro El nou Monopoly té per objectiu celebrar l'apoderament de la dona | Hasbro

Després de treure al mercat el Monopoly Socialism i el Monopolly for Millenials, Hasbro llança ara el Ms. Monopoly, el mític joc de taula que ara canvia les regles del joc. Amb l'objectiu de "celebrar l'apoderament de la dona", la marca crea un nou joc en què les dones guanyen més diners que els homes.

Més info: Blanco: "Si vols guanyar diners, posa dones a la teva empresa"

Si bé els homes guanyen 200 dòlars quan passen per la casella de sortida, les dones en guanyen 240. A més, a l'inici de la partida, elles disposaran de 1.900 dòlars, mentre que ells es quedaran en els 1.400 dòlars. Segons la companyia, la idea és "crear un joc on les dones facin més diners que els homes", però, apunten, "si els homes juguen les seves cartes bé, també poden fer més diners".

Però el joc va més enllà. Aquesta nova edició permet comprar invents creats per dones com el wifi, la calefacció solar o les galetes amb trossos de xocolata. "És una nova mirada divertida del joc que crea un món on les dones tenen avantatges que ja han gaudit els homes", explica l'empresa en un comunicat.

Ara bé, Hasbro encara no ha anunciat si aquesta nova versió del joc estarà disponible més enllà dels Estats Units.

Més informació
A la tecnologia li falten estrògens
Talent digital (i femení) per salvar el PIB
Ruth Henriquez: "Barbie permet a les nenes imaginar-se tot allò que poden arribar a ser"
Avui et destaquem
El més llegit