El Hall 3 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona durant el MWC 2018 | ACN
El Hall 3 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona durant el MWC 2018 | ACN

Les marques 'top' (i novetats) del Mobile World Congress

La fira del mòbil té per objectiu "crear un futur millor per a ciutadans i empreses" a través de la connectivitat intel·ligent

"La crème de la crème de la indústria". Així va batejar el CEO de la GSMA, John Hoffman, l'edició del Mobile World Congress (MWC) 2019, que se centrarà aquest any en la connectivitat intel·ligent. Però, quines seran les marques top que reinaran en el congrés i que faran viure als seus visitants experiències interactives sorprenents?

Més info: MWC19: 'la crème de la crème'

El 5G amb l'IoT, la Intel·ligència Artificial i les plataformes intel·ligents es fusionen per "crear un futur millor per a ciutadans i empreses", com sosté Hoffman, que afegeix que aquesta combinació "impulsarà innovacions que afectarà tots els aspectes de la nostra vida, des de sistemes de transport altament eficients fins a agricultura intel·ligent i jocs al núvol". Aquestes són les marques que més experiències regalaran a tots els assistents al congrés, les marques que faran canviar el món i la nostra vida i que se sumen a la GSMA Innovation City per fer demostracions immersives i interactives per posar en context els visitants.

 

Tecnologia al servei de les persones i persones al servei de la tecnologia. El MWC 2019 portarà -com sempre- moltes novetats a la Fira de Barcelona, però aquest any encara va un pas més enllà i centra, encara més, la seva atenció en la feminització del congrés per "parlar sobre com les dones ens poden representar i com el futur no ha de ser només dels homes".

Més informació
Cellnex mostrarà en el MWC les darreres solucions en 5G
Seat presentarà un cotxe 5G al MWC
5G, el protagonista indiscutible del MWC
Avui et destaquem
El més llegit