Un treballador en una de les plantes d'AAM
Un treballador en una de les plantes d'AAM

AAM aixeca a Viladecans el tercer centre a Catalunya

La companyia nord-americana produeix sistemes de transmissió, direcció i xassís per a vehicles i camions lleugers

L'empresa American Axle & Manufacturing (AAM) aixecarà una nova planta a Viladecans. Així, la companyia nord-americana que produeix sistemes de transmissió, direcció i xassís per a vehicles i camions lleugers construirà el seu tercer centre a Catalunya.

La planta, que ocuparà una superfície de 15.500 metres quadrats amb la previsió d’entrar en funcionament el gener del 2019, produirà components de sistemes de transmissió per a marques com Renault, BMW, Daimler, Porsche, Audi i Ford. Les noves instal·lacions tindran capacitat per a més de 210 treballadors, 170 dels quals provinents de dues instal·lacions més petites situades a Gavà, des d’on ha operat els últims anys. Així, l'empresa incrementarà un 20% la seva plantilla amb l'obertura de la nova planta al Baix Llobregat ubicada al polígon Ca n'Alemany de Viladecans. AMM és una de les empreses líders a escala mundial en l'àmbit de la producció, enginyeria, disseny i validació de sistemes de transmissió, sistemes de direcció, canvis, xassís i forja per a vehicles i camions lleugers.

La multinacional, per a la qual treballen més de 25.000 persones arreu del món, compta ja amb dues plantes a Gavà. La companyia té presència a 90 localitats d'arreu del món, tant a l'Amèrica del Nord i del Sud com a l'Àsia i Europa.

Més informació
Primer any de l'outlet de Viladecans amb prop de 2,6 milions de visitants
El nou outlet de Viladecans obre portes
Rockport obre a Viladecans la primera botiga a l'Estat
Avui et destaquem
El més llegit