L'aeroport de Reus "prem l'accelerador" i oferirà 26 connexions diferents el 2024

L'aerolínia EasyJet estrenarà enllaç amb Londres-Luton i Manchester durant el pròxim any

L'aeroport de Reus oferirà connexions diferents el 2024 | EP L'aeroport de Reus oferirà connexions diferents el 2024 | EP

L'aeroport de Reus oferirà un 16% més de places el 2024 i connectarà el Camp de Tarragona amb 26 destinacions diferents, segons les previsions de la infraestructura. D'aquestes connexions, dues seran noves, Londres-Luton i Manchester, ambdues operades per EasyJet.

Alhora es mantindran els enllaços de Vueling a Paris o els vols d'Air Nostrum a Palma de Mallorca, a més de les noves operatives xàrter des de Belfast (Irlanda del Nord), i Praga i Pardubice (República Txeca). Aquesta setmana s'han commemorat els 20 anys de la signatura del Pacte de la Boella, un acord a partir del qual es va crear la Taula Estratègica de l'Aeroport de Reus, formada per ens públics i privats de la demarcació que té per objectiu impulsar l'equipament.

Més info: EsasyJet operarà des de l'aeroport de Reus a partir d'abril amb dues rutes a Anglaterra

Segons informa la Diputació de Tarragona en un comunicat, l'Aeroport ha aconseguit el trànsit de passatgers del 2019 i ha registrat aquest any 1.040.000 usuaris, segons les dades fins al mes d'octubre: "Aquest increment és el més destacat d'entre tots els aeroports catalans", asseguren.

Més informació
Reus reforça el seu teixit industrial
Una firma de Reus s'obre camí al Regne Unit
Avui et destaquem
El més llegit