Reus reforça el seu teixit industrial

La firma belga IPTE, fabricant de components pel vehicle elèctric, duplica la superfície de la seva planta al Baix Camp

Exterior de la planta d'IPTE a Reus | Generalitat Exterior de la planta d'IPTE a Reus | Generalitat

IPTE, companyia belga especialitzada en la fabricació de components pel vehicle elèctric, ha creat 25 llocs de treball i ha duplicat la superfície de la seva planta a Reus, en els darrers dos anys, per incrementar la seva capacitat de producció. Des de Catalunya, IPTE ha prioritzat la construcció dels carregadors per a les bateries i algunes parts de l’electrònica de potència dels cotxes. Amb l’ampliació IPTE, fundada l’any 1992, tindrà una planta de producció de 2.450 metres quadrats al Baix Camp

La seu central de la companyia està situada a la ciutat belga de Genk i des de Catalunya es gestiona el mercat del sud d’Europa i altres de caràcter més internacional. El 85% de l’activitat d’IPTE va destinada al sector de l’automòbil, especialment per empreses com Denso, Ficosa, Bosch, Continental, Mahle o Lear. Entre el centenar de treballadors i treballadores a Reus hi ha els següents perfils: dissenyadors, enginyers mecànics i elèctrics, programadors de visió artificial o especialistes en robòtica.

En els darrers anys, la companyia, que s’especialitza en projectes integrals, ha experimentat un augment de la demanda vinculat a les noves tendències en electrificació de la mobilitat que els ha impulsat a reforçar la seva capacitat productiva. L’empresa també ha invertit en l’automatització de processos i en la incorporació de noves tecnologies i equipaments per facilitar el seu funcionament.

Més informació
Fira de Reus registra una assistència de 36.500 persones en el primer semestre
Una firma de Reus s'obre camí al Regne Unit
Reus crearà una empresa energètica pública
Avui et destaquem
El més llegit