CA | ES

L'Aijec obre delegació a Girona

Pau Ridorsa, fundador de l'empresa d'enginyeria industrial IQP, serà el president de l'associació a les comarques gironines

Pau Ridorsa, president de l'Aijec a la nova delegació de les comarques de Girona | Cedida Pau Ridorsa, president de l'Aijec a la nova delegació de les comarques de Girona | Cedida

L'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) obre una delegació territorial a Girona. L'entitat ha elegit Pau Ridorsa per presidir la tercera delegació amb què compta l'organisme, juntament amb la de Catalunya Central i el Maresme. D'aquesta manera l'Aijec estén la seva xarxa a Catalunya, amb l'objectiu de penetrar a tot el territori, més enllà de Barcelona. 

Amb 30 anys, Ridorsa és soci fundador de l'empresa d'enginyeria industrial IQP i propietari de la companyia d'esdeveniments City Ice. A més, és el responsable de diverses botigues de lloguer de mobilitat elèctrica. Com a president de l'associació a les comarques gironines, vol donar visibilitat als joves empresaris de la zona. Fa quatre anys, la seva carrera empresarial el va portar a guanyar la medalla d'or del Fòrum Europa.  

Més info: Eloi Palà, reelegit com a president de l’AIJEC

El president de l'Aijec, Eloi Palà, creu que créixer fora de la capital és bàsic per "estendre la representativitat dels joves empresaris catalans més enllà de la capital i posar en valor els projectes empresarials i el desenvolupament econòmic que neix fora de Barcelona". 

Més informació
Aijec busca el millor jove empresari de l'any
L'ADN dels joves empresaris catalans
Avui et destaquem
El més llegit