'Les professions del futur' són a l'Anoia

El programa impulsat per la Unió Empresarial de l'Anoia té l'objectiu de donar a conéixer la realitat empresarial als més joves

Marc Paré és un dels empresaris que participen a 'Les professions del futur'
Marc Paré és un dels empresaris que participen a 'Les professions del futur'

Les escoles de l'Anoia s'acosten al teixit empresarial comarcal gràcies al projecte educatiu Les professions del futur. La iniciativa promoguda per la Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) arriba a la seva tercera edició consolidant l'aposta de l'entitat per incrementar i millorar la relació empresa-escola, la qual consideren "un eix bàsic per aconseguir que l'evolució del sistema educatiu i el món educatiu", segons informen en un comunicat. Alhora, vol posar solució al gran desconeixement de la realitat empresarial de la comarca i de les possibilitats de futur que hi ha al territori.

El projecte, destinat a alumnes de primer i segon de batxillerat, inclou xerrades dels empresaris a les escoles i també visites dels alumnes a les empreses del territori perquè puguin copsar la realitat del món laboral i empresarial de ben a prop. Alhora, també es realitzaran tallers sobre les competències bàsiques i professionals més valorades per les empreses.

El programa durarà tot el curs 2018-2019 i està obert a tots els centres educatius i formatius de la comarca de l'Anoia. Les escoles interessades poden inscriure's o bé a través de la UEA, o a través del programa AIRE del Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Igualada. Més de 40 empreses anoienques estan implicades a ensenyar el teixit industrial als joves de la comarca.

Més Informació
La UEA Inquieta tanca el 2018 en femení i des del quilòmetre 0
La UEA Inquieta vol empoderar les dones i trencar l'estigma
Joan Domènech és ratificat com a president de la UEA
Avui et destaquem
Comentaris