Abad, reelegit president de la Cecot

Aquesta serà la quarta legislatura consecutiva de l'empresari al capdavant de la patronal vallesana

Antoni Abad, president de la Cecot Antoni Abad, president de la Cecot

Antoni Abad continuarà presidint la Cecot fins al mes de juny del 2021 per aclamació dels membres de l’Assemblea de la patronal. Aquesta serà la quarta legislatura consecutiva d’Abad, igualant el nombre de mandats del seu predecessor en el càrrec, Eusebi Cima.

L’objectiu d’Abad en aquesta nova legislatura és intensificar la línia de treball basada en la generació de propostes que millorin la competitivitat de les empreses associades i en la preservació activa dels interessos de les empreses catalanes amb accions concretes i de retorn, segons informa la patronal en un comunicat. Segons Abad, “els representants empresarials hem de passar a l’acció i recuperar la interlocució amb l’administració i els agents socials per fer arribar la veu de l’empresa abans de la presa de determinades decisions”.

Durant l’últim mandat d’Antoni Abad, l’acció patronal de la Cecot s’ha caracteritzat per l’èmfasi en l’àmbit de les infraestructures, sobretot aquelles relatives a la millora de la mobilitat al Vallès i les propostes ferroviàries a la comarca des de la plataforma FEMVallès. La Cecot també ha actuat amb contundència en els darrers anys en l’àmbit de l’energia, el sol industrial, l’emprenedoria i la formació professional. En aquesta nova legislatura, “continuarem intensificant l’acció directa davant dels organismes pertinents per denunciar greuges com el sobre cost de l’energia, l’ús indegut dels fons de formació, l’endarreriment en les infraestructures, el canvi de model de formació professional o la visió sobre la crisi dels refugiats”, afirma Abad.

La d’Abad ha estat l’única candidatura presentada davant de la Junta Electoral des que el passat 5 de maig s’iniciés el procés electoral amb la comunicació directa als associats. La seva reelecció s’ha produït en el context d’una assemblea extraordinària electoral celebrada el passat dimecres 14 de juny, prèvia a la convocatòria de l’assemblea general ordinària de l’entitat.

Més informació
Foment i la Cecot arriben a un acord
Antoni Abad, candidat a la presidència de Foment del Treball
Cares noves al Consell Executiu de Cecot
Avui et destaquem
El més llegit