CA | ES

APM Terminals incrementa un 31% la capacitat per a contenidors frigorífics

La companyia reforça les instal·lacions de Barcelona amb una nova passarel·la de 152 connexions

Gràcies a la remodelació les intal·lacions de Barcelona d'APM Terminals tenen capacitat per a 1,6 milions de contenidors l'any Gràcies a la remodelació les intal·lacions de Barcelona d'APM Terminals tenen capacitat per a 1,6 milions de contenidors l'any

La filial d'APM Terminals reforça les instal·lacions de Barcelona. La companyia ha augmentat un 31% la seva capacitat per a contenidors frigorífics amb una nova passarel·la de 152 connexions. Segons l'empresa, que opera una xarxa internacional de 76 terminals portuàries i 117 operacions de serveis terrestres a 58 països, la decisió té l'objectiu de respondre a la demanda creixent d'aquest tipus de serveis, sorgida en els darrers anys.

Gràcies al nou equipament, l'alçada de l'operació a la terminal ha passat de tres a quatre contenidors. D'aquesta manera, APM Terminals Barcelona ha aconseguit la capacitat d'emmagatzemar, anualment, 1,6 milions de contenidors de 20 peus.

D'altra banda, remodelació també ha servit per optimitzat la capacitat elèctrica de les instal·lacions i reduir la quantitat d'emissions de gasos d'efecte hivernacle fins a les 600 tones de CO2 anuals. Alhora, les millores també suposen l'increment de les condicions de seguretat dels treballadors en les operacions de connexió i revisió, ja que deixaran de treballar amb grups electrògens.

APM Terminals pertany a A.P. Moller – Maersk, dedicada a la logística de contenidors. Operen en 130 països i donen feina a 76.000 persones.

Més informació
Nissan augmenta un 50% la plantilla del Port de Barcelona
El Port de Barcelona supera al novembre tot el trànsit del 2017
L'Aeroport del Prat i el Port de Barcelona fan un nou cim
Avui et destaquem
El més llegit