Nissan augmenta un 50% la plantilla del Port de Barcelona

L'equipament de l'automobilísitca passa de 51 empleats a 75 durant el 2018

Instal·lacions de Nissan al Port de Barcelona | EP Instal·lacions de Nissan al Port de Barcelona | EP

El centre de distribució de Nissan del Port de Barcelona ha incrementat la plantilla un 50% el 2018. Concretament, la infraestructura que gestiona l'aliança Nissan-Renault-Mitsubishi ha passat de tenir 51 empleats a 75.

Aquest increment té l'objectiu de respondre a l'augment d'activitat de la fàbrica de Barcelona, on s'ha començat a produir una nova família de pick ups de Nissan, Renault i Daimler. A banda, la planta situada a la Zona Franca també s'ha adjudicat el muntatge d'accessoris per alguns models de l'aliança automobilística.

El director del centre de distribució de Nissan a Barcelona, Christophe Dezalais, ha destacat que la contractació de nous empleats és un exemple clar de l'aposta de l'aliança pel centre: "la incorporació de noves tasques permetrà continuar aportant valor a les operacions industrials de Nissan a Barcelona". De fet, el 2017 l'equipament va gestionar el transport de 600.000 vehicles Renault-Nissan-Mitsubishi, mentre que el 2016 només van ser 146.000.

Aquest augment de la productivitat ha anat acompanyat de la remodelació de les instal·lacions de 200.000 metres2 al Port de Barcelona. El centre compta amb una trajectòria de 25 anys i gestiona la logística de tots els vehicles que es produeixen a la planta de la Zona Franca, la qual exporta el 87,5% de la seva producció.

Més informació
La fàbrica de Nissan a Barcelona s'automatitza
Nissan (també) revela falsejament de dades d'emissions
Nissan reforça la planta de la Zona Franca
Avui et destaquem
El més llegit