El Baix Llobregat, compromès amb el progrés econòmic i social

El manifest signat per les entitats reivindica el teixit empresarial de la comarca, amb més de 21.000 empreses

Els representants dels signants del manifest a Sant Feliu de Llobregat Els representants dels signants del manifest a Sant Feliu de Llobregat

L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (Aeball), CCOO, UGT i Pimec han presentat un manifest conjunt amb una sèrie de compromisos per afavorir la consolidació del progrés econòmic i social al territori del Baix Llobregat.

El manifest reivindica el paper del Baix Llobregat com a tercera comarca de Catalunya, amb un 11% del PIB total. A més, el teixit empresarial de la zona compta amb més de 21.840 empreses, de les quals un 74% són microempreses amb menys de cinc treballadors.

Segons el manifest, la situació actual d’incertesa afecta al desenvolupament econòmic i social del Baix Llobregat i per fer front a aquesta situació, cal confiança i estabilitat per garantir les inversions, la producció i el treball estable i amb valor afegit, expliquen en un comunicat. Per això, les entitats fan una crida al diàleg i a la negociació, a la prudència i la ponderació i a la responsabilitat social per construir el clima necessari de confiança que faciliti el desenvolupament de les diferents activitats econòmiques.

El manifest ha estat presentat aquest dilluns a Sant Feliu de Llobregat per la directora general d’Aeball, M. Rosa Fiol, el secretari general de CCOO del Baix Llobregat, Josep M. Romero, el secretari comarcal d’UGT del Baix Llobregat, Carlos de Pablo, i el president de PIMEC Baix Llobregat i L’Hospitalet, Ramon Pons

Més informació
L'Hospitalet i el Baix Llobregat acullen 2.000 empreses més que fa tres anys
La metal·lúrgia reactiva el mercat laboral al Baix Llobregat i l'Hospitalet
L'Aeball inserirà 30 joves a empreses de l'Hospitalet i el Baix Llobregat
Avui et destaquem
El més llegit