El banc N26 contractarà 100 treballadors a Barcelona el 2019

La companyia tanca al gener la seva quarta ronda de finançament i la més important, de 260 milions d'euros

El banc alemany N26 triplica la seva plantilla a Barcelona | Cedida
El banc alemany N26 triplica la seva plantilla a Barcelona | Cedida

El banc digital N26 preveu superar els 150 treballadors a Barcelona el 2019. El primer banc mòbil amb llicència bancària europea va ubicar la seva segona oficina global a la capital catalana a l'octubre del 2018, que està enfocada a la innovació i el desenvolupament tecnològic de la companyia, segons ha avançat Efe i ha pogut confirmar VIA Empresa. De moment hi treballen 50 persones, però la intenció és triplicar el personal al llarg d'aquest any.

Més info: El banc alemany N26 obre portes a Barcelona

Segons ha explicat el director d'N26 a Espanya, Francisco Sierra, "volíem donar accés a la gent jove a un producte bancari senzill, però ens vam convertir en un producte per a qualsevol persona que sigui més o menys digital i utilitzi el mòbil per allò bàsic".

Amb seu a Berlín, el banc digital té presència a 24 països europeus, compta amb més de 2,5 milions de clients i 800 treballadors i té un volum mensual de transaccions valorat en 1.500 dòlars. N26 va aterrar a España el 2017 "amb un producte molt internacional" orientat, sobre tot, "a expatriats alemanys i francesos que arriben a Espanya".

Catalunya i Madrid suma pràcticament el 50% d'usuaris espanyols que fan transaccions, principalment, en hotels i viatges i moda. La companyia ha tancat al gener la seva quarta ronda de finançament i la més important, de 260 milions d'euros, liderada per Insight Venture Parnetrs i GIC, amb què finançarà el salt definitiu als mercats nord-americà i brasiler.

Més Informació
N26 arriba a Barcelona i contractarà més de 100 empleats
Mr Potrer busca més de 60 treballadors a Barcelona
Els treballadors de La Antigua Lavandera es concentren en contra de l'ERO
Avui et destaquem
Comentaris