El banc alemany N26 obre portes a Barcelona

L'entitat dóna feina a més de 20 treballadors aquest octubre i els equips treballaran de forma independent, però coordinats amb Berlín

Els equips de Barcelona treballaran de forma independent però coordinats amb Berlín Els equips de Barcelona treballaran de forma independent però coordinats amb Berlín

El banc alemany N26 ha inaugurat oficialment el seu Tech Hub a Barcelona, on tindrà més de 20 treballadors des d'aquest mes d'octubre, entre especialistes de producte i desenvolupadors de software front-end i back-end. Segons l'entitat, els equips de Barcelona treballaran de forma independent però coordinats amb la central de Berlín en projectes de producte i desenvolupament d'infraestructures tecnològiques.

Més info: N26 arriba a Barcelona i contractarà més de 100 empleats

The Mobile Bank està creixement a 18 mercats i, segons afegeix l'entitat, és "una de les prioritats és atraure a més talent a les oficines de Barcelona per donar resposta a aquest creixement". A escala global, el banc compta amb 500 empleats.

El director general d'N26 a l'Estat, Francisco Sierra, assegura que el mercat espanyol és un dels que té un "major creixement" i ha elogiat la capital catalana perquè "compleix molt bé amb el què busquen els nostres treballadors: un ecosistema d'innovació i tecnologia, una cultura vibrant i una gran qualitat de vida". "Després d'obrir les nostres oficines a Berlín i Nova York, Barcelona és el següent pas en el nostre camí per convertir-nos en un empleador global exemplar", ha subratllat. 

Més informació
La botiga urbana d'Ikea vindrà a Barcelona
Airbnb inaugura un centre de suport a viatgers i amfitrions a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit