Banzaai Market crea un web per vendre carn fresca

La starup lleidetana obre una pàgina que permet a restaurants i clients particulars encarregar una comanda a qualsevol hora del dia

Andreu Bresolí i Roger, fundadors de Banzaai Market | ACN Andreu Bresolí i Roger, fundadors de Banzaai Market | ACN

Banzaai Market, instal·lada en el viver del Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida), ha posat en marxa Compracarnefresca.es, un web especialitzat en la venda online de carn fresca en format professional tant per restaurants com per a particulars. 

Arnau Bresolí i Roger Vidal, fundadors de Banzaai Market, destaquen que fer la comanda a través del web permet a un restaurant poder encarregar aliments quan ha acabat, per exemple un servei de sopar, "sense haver d'esperar al dia següent", la qual cosa possibilita a l'establiment "guanyar en agilitat i autonomia de gestió".

Compracarnefresca.es és un projecte basat en la transformació del model de distribució de carn fresca per a professionals de la restauració. En aquest sentit, Bresolí i Vidal afirmen que l'equip que ha creat el web "és coneixedor del complicat que pot ser gestionar un negoci de restauració, de manera que l'objectiu principal és el d'oferir comoditat".

Així mateix, els dos emprenedors asseguren que el client "sempre pagarà pel pes real del producte, tot i comprant-lo per internet", i que pot adquirir tot tipus de carns, com ara vedella, xai, porc, conill, pollastre o altres aus, a més d'embotit fresc, salses i condiments.

Més informació
Lleida.net vol ingressar 20 milions d'euros amb una nova patent
L'associació d'autònoms de Lleida s'integra a l'ATA
Avui et destaquem
El més llegit