Barcelona acollirà la final del circuit World Padel Tour 2022

L'esdeveniment tindrà lloc al Palau Sant Jordi, del 15 al 18 de desembre, i hi ha la possibilitat de prorrogar-lo fins al 2024

D'esquerra a dreta: David Escudé, Jaume Collboni i Ramon Agenjo | Europa Press D'esquerra a dreta: David Escudé, Jaume Collboni i Ramon Agenjo | Europa Press

Barcelona serà la seu de l'Estrella Damm Barcelona Màster Final 2022, la final del circuit World Padel Tour d'aquest any, que se celebrarà al Palau Sant Jordi del 15 al 18 de desembre. Així, ho han anunciat el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Jaume Collboni, el regidor d'Esports del consistori, David Escudé, i el president de World Padel Tour, Ramon Agenjo, durant la signatura de l'acord de col·laboració, que contempla la possibilitat de continuar junts fins al 2024.

"Barcelona no perd mai l'oportunitat de continuar postulant-se com un centre internacional de referència de l'esport", ha reivindicat Collboni, mentre Escudé ha destacat que la pràctica del pàdel ha crescut a la ciutat, segons la seva opinió, en gran mesura pel World Pàdel Tour. Per part seva, Agenjo ha assegurat que l'esdeveniment omplirà el Palau, i ha posat en valor que el campionat hagi igualat l'import dels premis en categoria femenina i masculina.

L'acte també ha comptat amb la participació de l'extennista Àlex Corretja, recent adjunt a Presidència de l'organització, que ha emfatitzat la seva voluntat de fer entendre als participants que aquest és “un circuit consolidat i que creixerà encara molt més”; del jugador Agustín Tàpia (tercer del rànquing World Padel Tour), i de la jugadora Alix Collombon (número 22 al rànquing del torneig).

Per la seva banda, Tapia ha dit que espera que a la final del circuit aquest 2022 es torni a complir el rècord d'aforament, com ja va passar el 2019, i Collombon persegueix l'objectiu de jugar a la final. A més, assegura que les jugadores estan “molt contentes” de jugar en igualtat de condicions amb la categoria masculina.

Cal recordar que el World Padel Tour és un circuit consolidat amb 24 proves nacionals i internacionals i, actualment, 19 països tenen un dels seus tornejos. El circuit té presència a quatre continents (Àfrica, Àsia, Amèrica i Europa) i més de 100 països tenen els drets d'emissió de les competicions per canals de televisió, amb 2,8 milions de persones que les segueixen en directe.

Més informació
El pàdel: de circuit mundial a laberint d'interessos
Més enllà del 92: la vocació olímpica de Barcelona
El MWC rubrica la seva voluntat de permanència a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit